18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepis na babkę wielkanocną według szefa kuchni Restauracji Dom Retro

KASIA
Potrzebne składniki:
200g. Masła
6 jajek
100g. mąka pszenna
100g. mąka ziemniaczana
½ laska wanilii
10g. proszek do pieczenia
Otarta skórka z pomarańczy i cytryny
Masło do wysmarowania formy
Bułka tarta
Potrzebne składniki: 200g. Masła 6 jajek 100g. mąka pszenna 100g. mąka ziemniaczana ½ laska wanilii 10g. proszek do pieczenia Otarta skórka z pomarańczy i cytryny Masło do wysmarowania formy Bułka tarta
Jeśli jeszcze nie upiekliście wielkanocnej babki, mamy dla Was wyjątkowy przepis, który zdradził nam szef kuchni restauracji Dom Retro w Jastrzębiu-Zdroju - Leszek Nowak. Smacznego!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl Nasze Miasto