Składniki: Pierś z kurczaka, puszka ananasów, puszka kukurydzy, 1 słoik selera słodko-kwaśnego, 1 paczka płatków migdałowych, 2 jabłka, pęczek szczypiorku.
Sposób przygotowania: Pierś z kurczaka ugotować w osolonej wodzie. Po wystudzeniu pokroić w kostkę, dodać pokrojone w kostkę jabłka, ananasy i drobno posiekany szczypior oraz resztę składników. To wszystko wymieszać z niewielką ilością majonezu i ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ci Czytelnicy, którzy jeszcze chcieliby podzielić się z nami swoim przepisem, mogą wysyłać e-maile na adres [email protected]. Szczególnie zależy nam na daniach wielkanocnych. Święta coraz bliżej.
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?