MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczne szparagi z boczkiem i jajkiem. Usmaż znakomite danie na początek dnia. Zapisz ten przepis, aby zrobić wrażenie na rodzinie

Szparagi z boczkiem i jajkiem. Krok 2

Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by szparagi w daniu były bardzo miękkie, zagotuj wodę z łyżeczką soli i cukru i wrzuć szparagi do wrzątku na 2 min. Odcedź.

Zobacz również

Fantastyczny koniec roku akademickiego. UUTW "Żyj kolorowo" egzamin zdał celująco

Fantastyczny koniec roku akademickiego. UUTW "Żyj kolorowo" egzamin zdał celująco

W Żaganiu zabrzmiała muzyka na 29. Spotkaniach z Piosenką Turystyczną i Żeglarską!

W Żaganiu zabrzmiała muzyka na 29. Spotkaniach z Piosenką Turystyczną i Żeglarską!

Polecamy

Technikum nr 3 z kolejną dotacją z Erasmusa i certyfikatem od Biura PE

Technikum nr 3 z kolejną dotacją z Erasmusa i certyfikatem od Biura PE

Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

GORĄCY TEMAT
Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach