MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Konflikt między lekarzami a szpitalem. Dlaczego zawieszono oddział chirurgii w Opolu?

Konflikt między lekarzami a szpitalem. Dlaczego zawieszono oddział chirurgii w Opolu?

Pożar w remizie strażaków z OSP Łasin. Straty są spore

Pożar w remizie strażaków z OSP Łasin. Straty są spore

Polecamy

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

7 najtańszych miast Europy na wakacyjne wycieczki. Polska króluje w nowym rankingu!

7 najtańszych miast Europy na wakacyjne wycieczki. Polska króluje w nowym rankingu!

Zmiany w parafiach w Żukowie, Wejherowie, Rumi i Redzie. Są nowi proboszczowie

Zmiany w parafiach w Żukowie, Wejherowie, Rumi i Redzie. Są nowi proboszczowie