Składniki:
4 jajka na twardo,
10 pieczarek,
1/2 cebuli,
2 łyżki posiekanej natki,
2 łyżki majonezu,
łyżka oleju,
sól, pieprz, tymianek
Sposób przyrządzenia:
1. Pieczarki i cebulę obrać, posiekać. Olej rozgrzać na patelni, włożyć grzyby, oprószyć szczyptą tymianku i przesmażyć. Dodać cebulę, zeszklić. Ostudzić.
2. Jajka obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtko. Pieczarki i cebulę zmiksować z żółtkami. Dodać majonez i natkę, wymieszać. Przyprawić do smaku.
3. Pastą napełnić połówki jajek.
Czas przyrządzenia - 20 minut
Ekspresowa pizza z cukinii
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?