MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Te ptasie budki wyglądają ekskluzywnie i czekają na lokatorów w parku dworskim

Te ptasie budki wyglądają ekskluzywnie i czekają na lokatorów w parku dworskim

Zderzenie trzech samochodów w Bliznem. Dwie osoby trafiły do szpitala

Zderzenie trzech samochodów w Bliznem. Dwie osoby trafiły do szpitala

Polecamy

Z Egiptu do Gdańska. Archeologiczna przygoda w Spichlerzu Błękitny Baranek

Z Egiptu do Gdańska. Archeologiczna przygoda w Spichlerzu Błękitny Baranek

Gdański Urząd Pracy rozpoczyna nabór do programu stażowego. Okazja dla pracodawców

Gdański Urząd Pracy rozpoczyna nabór do programu stażowego. Okazja dla pracodawców

Zablokowana A1 w Pszczółkach w kierunku Łodzi po zderzeniu ciężarówek

Zablokowana A1 w Pszczółkach w kierunku Łodzi po zderzeniu ciężarówek