MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Trener Marek Papszun i piłkarze Rakowa Częstochowa wrócili do pracy

Trener Marek Papszun i piłkarze Rakowa Częstochowa wrócili do pracy

Letnie Zakupy, ale EKO? W Roli Głównej Secondhandy!
Materiał informacyjny

Letnie Zakupy, ale EKO? W Roli Głównej Secondhandy!

Polecamy

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Mieszkańcy Sopotu będą mogli złożyć uwagi do powstającego planu ogólnego miasta

Mieszkańcy Sopotu będą mogli złożyć uwagi do powstającego planu ogólnego miasta

Takie rajstopy latem to skarb. Już nie wstydzę się swoich nóg

Takie rajstopy latem to skarb. Już nie wstydzę się swoich nóg